Maak kans om 50% van je trouwringen terug te winnen!
15444
post-template-default,single,single-post,postid-15444,single-format-standard,bridge-core-2.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-20110

Maak kans om 50% van je trouwringen terug te winnen!

Maak kans om 50% van je trouwringen terug te winnen!

Trouw je in 2017? Heb je trouwringen van  AURODESIGN uitgekozen? Doe mee met onze wedstrijd en maak kans om de helft van het totale aankoopbedrag terug te winnen!

Er worden 2 winnaars geselecteerd. Een bruidskoppel dat trouwt met AURODESIGN-trouwringen en een koppel dat trouwt met tessina-trouwringen. De mooiste foto’s winnen de prijzen! VdB&VR kiest unaniem de winnaars. De fantastische prijzen worden exclusief uitgereikt door de directie van VdB&VR.

Je kan deelnemen door je allermooiste foto, waarop je trouwringen duidelijk te zien zijn te delen via social media facebook/vdbvr of Instagram #aurodesigntrouwringen. Een belangrijke tip: houdt zeker het echtheidscertificaat en het aankoopbewijs goed bij!

Klik hier om het bijzonder wedstrijdreglement af te drukken of meer te lezen over hoe je deelneemt. Lees zeker ook over de deelnemingsvoorwaarden, over het wedstrijdverloop en over de prijzen. Klik hier om het algemeen wedstrijdreglement te lezen of af te drukken.Bekijk onze openingsuren