Juwelier Vileyn | Trollbeads
15286
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15286,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Trollbeads

Categorie
Goud, Juwelen, Koper, Zilver
Over dit merk

De combinatie van originaliteit, creativiteit, zeer hoge kwaliteit en liefde voor eigenzinnigheid maakt Trollbeads anders dan andere sieraden. We denken dat de drang tot verzamelen een basisinstinct is. Ons hele leven dragen we herinneringen met ons mee. Trollbeads geeft je de kans symbolen van deze herinneringen bij je te dragen of er gewoon plezier aan te beleven.
Wij genieten van de inspiratie die we van onze klanten krijgen en van de manier waarop zij ons helpen het concept te blijven ontwikkelen. Trollbeads is ontstaan in samenwerking met klanten, toen klanten met het concept kwamen om meerdere kralen aan een armband te doen. Zelfs vandaag nog blijven onze klanten ons inspireren en werkt hun enthousiasme aanstekelijk.
Het idee achter Trollbeads is dat het een kraal aan een armband, collier of oorsieraad is, waarmee je je eigen verhaal kunt maken door naar eigen voorkeur kralen toe te voegen. Je kunt een armband geheel samenstellen op basis van schoonheid, diversiteit of kleur die bij je kleding, je persoonlijkheid of je herinneringen past.

Bekijk onze openingsuren