Atelier Luz
15526
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15526,bridge-core-2.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-20110

Atelier Luz

Categorie
Goud, Juwelen, Witgoud, Zilver
Over dit project

Marike Hauser ontwerpt en vervaardigd haar sieradencollecties onder de naam LUZ, het Amsterdamse atelier dat staat voor mooi design, kwaliteit en duurzaamheid. LUZ betekent licht/helder. En dat is precies hoe Marike haar eigen design omschrijft: het creëren van een helder beeld. Alle sieraden worden stuk voor stuk met de hand gemaakt.

De collecties zijn veelal geпnspireerd op bloemen en vormen uit de natuur. Dat zie je op een subtiele manier terug in het design. De vormen worden vereenvoudigd, geabstraheerd tot een duidelijk beeld, helder en krachtig. Spanning wordt vaak gecreëerd door sterke lijnen, asymmetrie, tegenstelling of contrast.

De collecties worden uitgevoerd in verschillende materialen, goud, witgoud en zilver. Soms in combinatie met diamanten, edelstenen of parels.

Bekijk onze openingsuren